Logo
» Start » Helpdesk » Powerpoint » Bestanden met *.PPSX openen in Office 2003

Helpdesk - Powerpoint : BESTANDEN MET *.PPSX OPENEN IN OFFICE 2003

Vanaf Office Powerpoint 2007 (en 2010) krijgen alle powerpoint presentaties automatisch de extensie *.PPSX of *.PPT. Deze kunnen standaard niet geopend worden met Powerpoint versies van 2003 of lager.

Gelukkig heeft Microsoft speciaal voor deze personen een Compatibiliteitspakket samengesteld. Deze heeft als taak om het mogelijk te maken om vanuit Office 2000 en 2003 toch het nieuw formaat van bestanden ingevoerd in 2007 te kunnen openen en lezen.

Het pakket kan je gratis downloaden op de site van Microsoft, of je kan gebruik maken van deze rechtstreekse link naar het betreffende installatiebestand. Het volstaat dan om dit bestand te installeren (dubbelklikken en volgende...) en daarna de computer te herstarten.

Veel succes
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 13.169 - Score: 0% (1)

Willekeurige items uit HELPDESK

Mag ik dat o Je mag enkel de inhoud op je eigen site zetten op voorwaarde dat: - Je het bestand op je EIGEN webruimte zet, dus niet rechtstreeks linken naar de onze. - Je een duidelijke vermelding met link zet bij de inhoud. - Je niet meer dan enkele dingen overneemt. Dus niet de gehele site kopiƫren!
Danny - 11/04/2006 - Hits: 3.026
De bestanden De bestanden zijn gecomprimeerd (samengeperst of gezipt) om minder plaats te nemen op de server, en dus sneller te downloaden. WindowXP heeft standaard een programma ingebouwd om deze bestanden uit te pakken.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 9.687
Ik kan geen Met Winzip kan je geen powerpointjes bekijken, je hebt het alleen nodig om de bestanden van het net te halen. Om powerpointjes te bekijken heb je powerpoint nodig (onderdeel van Microsoft Office). Als je dit niet hebt, kan je nog altijd het gratis programma PowerpointViewer downloaden hier.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 6.142
Waarom worde Van iedereen die een kaart stuurt wordt het IPadres bewaard in de databank. Dit is enkel om misbruiken te voorkomen. De verzendingen blijven minstens 30 dagen bewaard dus u kan de kaart minstens tot die tijd nog bekijken. Nadien worden deze verwijderd om plaats te maken in de databank. De ingevulde emailadressen dienen enkel om de kaart te sturen.  [...]
Danny - 11/04/2006 - Hits: 2.945
Waarom staat Het filmpje staat op een speciale server die gebruikt wordt voor filmpjes. Deze is van een ander bedrijf (Youtube, Zippyvideos, ...) en haalt hun inkomsten voor het dataverkeer uit de advertenties rond de filmpjes.
Danny - 04/04/2006 - Hits: 3.315