Logo
» Start » Moppen » Personen » Schoonmoeder

Moppen - Personen : SCHOONMOEDER


 • Waarom toch altijd die negatieve moppen over schoonmoeders. Die van mij is een engel. Jaren in de zorg gewerkt waarbij ze alles gaf. In haar vrije tijd collecteerde ze voor goede doelen. En ze zou haar laatste hemd weg geven aan een vreemde. Het enige minpuntje is misschien dat haar dochter een gebroed van satan is, die de ziel van een man kan opzuigen en hem een geheel berooid een pestleven kan bezorgen!
 • Wat is het verschil tussen een ongeval en een ramp? Als je schoonmoeder in het water rijdt is het een ongeval. Als ze er weer uitkomt is het een ramp.
 • M'n schoonmoeder poetste d'r tanden altijd met zo'n ouderwetste tandenborstel.
  Daarom heb ik haar op d'r verjaardag een elektrische tandenborstel gegeven!
  M'n schoonmoeder fietste nog altijd op zo'n ouderwetse fiets.
  Daarom heb ik haar op d'r verjaardag een elektrische fiets gegeven.
  Nu vind ik dat m'n schoonmoeder altijd op zo'n ouderwetse stoel zit.
  En nou ik zoek nog een cadeau voor d'r verjaardag...
 • Jan komt heel erg tevreden lachend zijn stamkroeg binnen.
  Piet: "Hallo Jan, lange tijd niet gezien!"
  Jan: "Nee dat klopt!"
  Piet: "Zo, jij verkeerd in een uitstekend humeur zo te zien!"
  Jan: "Ja, dat klopt, dat is zo ja!"
  Piet: "En hoe komt dat zo dan, wat is de reden?"
  Jan: "Nou, ik ga morgen een plezierreisje maken!"
  Piet: "Toe maar, wat ga je doen dan?"
  Jan: "Ik ga m'n schoonmoeder naar Schiphol brengen!"
 • Een man zijn schoonmoeder is onlangs overleden.
  Op de begrafenis vraagt een vriend hem : 'Wat had je schoonmoeder ?'
  Waarop hij antwoordt :'Een grote villa'.
  De vriend zegt :'Nee nee, wat mankeerde ze?'
  Met als antwoord :'Een appartement aan de zee!'
  'Maar nee', zegt de vriend, 'hoe is je schoonmoeder gestorven?'
  'Ze is met de frietketel van de trap gevallen.'
  'Amaai', zegt de vriend 'en wat heb je dan gedaan?'
  'Boterhammen gegeten'
 • Zit ik in een restaurant met m'n vrouw en m'n schoonmoeder te eten. Op een gegeven moment snijdt m'n schoonmoeder een stuk vlees af, prikt het aan haar vork en houdt het voor zich. Ze vraagt me: 'Is dit nou rundvlees of varkensvlees ? Waarop ik vroeg:'Welke kant van de vork bedoelt u?'
 • Bij een auto-ongeluk raakt een jonge vrouw ernstig gewond aan haar gezicht. Voor de operatie haalt de plastisch chirurg een flinke lap huid uit de bilpartij van haar echtgenoot voor de noodzakelijke huidtransplantatie. Na de operatie zegt de vrouw tegen haar man: "Lieverd, fantastisch toch dat je dit voor mij hebt gedaan." Waarop haar man antwoordt: "Geen dank schatje, want kun je je voorstellen wat ik zal denken, telkens als je moeder jou in het vervolg een zoen zal geven?"
 • Een man wordt door de rechter veroordeeld tot een boete van 103 gulden omdat hij zijn schoonmoeder een fikse klap heeft gegeven. "Waarom zo'n vreemd bedrag?" vraagt de veroordeelde. "Drie gulden boete plus 100 gulden vermakelijkheidsbelasting!" is het antwoord.
 • En die bediende vroeg aan zijn chef: "Ik wil graag naar de begrafenis van mijn schoonmoeder." Chef: "Ja, wie wil dat niet graag."
 • Ik ga op safari met mijn vrouw en mijn schoonmoeder. En op een dag hoor ik 's morgens mijn vrouw gillen: "Kom snel, d'r staat een leeuw bij mijn moeders tent! Doe iets!" Ik zeg tegen haar: "Wacht even; ik wil wel eens zien hoe die leeuw zich hieruit redt."
 • Schoonmoeder heeft besloten een test te doen. Op een mooie zomerse namiddag wandelt ze met haar schoonzoon Frank langs een kanaal. Plots slaat ze zogezegd haar voet om en valt in het kanaal. Frank twijfelt geen seconde en springt achter haar aan. De volgende dag staat er voor Frank zijn huis een Peugot 205 cabrio met op het dashboard een briefje: "Beste Frank, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta."
  Een week later is het de beurt aan een andere schoonzoon, Dirk. Terug wandelen ze langs het kanaal, Greta slaat zogezegd haar voet om en struikelt in het water. Ook Dirk aarzelt geen seconde en redt haar van de verdrinkingsdood. De volgende dag staat ook voor Dirk zijn woning een Peugot 205 cabrio met een briefje dat zegt: "Lieve Dirk, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta."
  De volgende week is haar laatste schoonzoon, Bertrand aan de beurt. Weer langs het kanaal wandelen, voetje omslaan en in het water vallen. Nu, Bertrand, die kijkt even naar links en rechts, die ziet dat er niemand in de buurt is en wandelt verder. De volgende dag staat er voor Bertrand zijn garagepoort een Porsche 911 cabrio! Ook hij vindt een briefje op het dashboard met de tekst: "Beste Bertrand, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonvader Albert."
 • Meneer van Boven heeft de spijker, die hij in de muur wilde slaan, kromgeslagen. Hij roept daarop zijn zoon en zegt;"haal die ouwe tang eens uit de keuken!".Gaat de zoon naar de keukendeur en roept:"Tante Emma, pappa wil je spreken!"
 • Je schoonmoeder rijdt met je fiets en ze maakt een zware val. Er ligt overal bloed en je vraagt: ben je dood? Ze antwoord niet en je springt in de lucht en staat te juichen.Een man heeft het allemaal gezien en hij zegt:waarom sta je zo te juichen?Antwoord de jongen:mijn fiets is ongedeerd.
 • ik kwam laats me schoonmoeder tegen op de fiets ,ze zei dat ze naar de graafplaats ging ,dus vroeg ik ''wie brengt dan je fiets terug ?
 • Er staat een mannetje op het Muntplein in Amsterdam. Als er een tram aankomt, geeft hij een kus op de voorruit en gooit een bos bloemen naar binnen. Lijn 26 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 25 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 16 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Een man aan de overkant staat dat zo eens aan te kijken. Op een gegeven moment loopt hij naar het mannetje en vraagt: "Wat doet u nou toch steeds?" Zegt het mannetje: "Gisteren is mijn schoonmoeder hier aangereden door een tram, maar ik weet niet welke bestuurder 't geweest is."
 • Een jongen zit in 't café.
  Zegt z'n vriend: "Joh, wat zie jij er keurig uit."
  "Nou", zegt-ie, "Ik heb mijn schoonmoeder begraven."
  "Ben je besodemieterd?" zegt z'n vriend. "Ja, ze zat met 'r vinger
  tussen de deur."
  "Nou, daar ga je toch niet dood van?"
  "Nee, maar dat kreng ging zo te keer, toen hebben we d'r af laten maken."
 • Wat is het voordeel van een Japanse echtgenote?
  Dat je schoonmoeder in Tokio woont.
 • Wat is de overeenkomst tussen op een hoge berg staan en je laten pijpen door je schoonmoeder?
  Als je niet naar beneden kijkt is het niet zo erg
 • Wat is het verschil tussen een sigaar en een kwade schoonmoeder?
  Bij een sigaar zijn de eerste trekken de beste en bij de schoonmoeder de laatste ...
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder zigzaggend door de tuin loopt?
  Blijven schieten
 • Hoe noemt een Chinees zijn schoonmoeder?
  Taai Kreng
 • Wat is het ideale gewicht van je schoonmoeder?
  3 kg, incl. urn
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder een epileptische aanval in bad krijgt...?
  Snel de vuile was erbij gooien!
 • Wat is de overeenkomst tussen je schoonmoeder en een paddestoel?
  Als je de verkeerde treft ga je eraan kapot.
 • Wat moet je doen als je schoonmoeder tegen het raampje aan tikt?
  1)Op centrifugeren zetten
  2)De oven nog iets hoger zetten
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 173.678 - Score: 72% (61)

Willekeurige items uit MOPPEN

Limerics In een villa te List Woonde een Filatelist Een man die aan Filatelie doet Zijn vrouw Lila Bewaarde de filatelie Van haar man, de filatelist In een lila filatelie-la.
Danny - 01/01/2007 - Score: 0% (1) - Hits: 18.047
Boeren Dat is nu eens echt boerenverstand! Een landbouwer laat 17 paarden na aan zijn drie zonen. In zijn testament verdeelt hij de erfenis als volgt: Mijn oudste zoon de helft van alle paarden. Mijn tweede zoon een derde van alle paarden. Mijn jongste zoon een negende van alle paarden. Daar het onmogelijk is om 17 paarden te delen door 2, door 3 of door  [...]
Danny - 14/12/2014 - Score: 44% (37) - Hits: 146.735
Jantje De moeder van Jantje zet een bord soep voor hem op tafel. Ze zegt: "Ik heb het tafelkleed net gewassen, dus maak het niet vies! Anders houd ik per vlek twee euro op je zakgeld in." Vervolgens gaat ze de keuken weer in. Als ze terugkomt, ziet ze jantje met zijn lepel soep uit te smeren over het laken. Woedend schreeuwt ze: "Jantje! Wat ben je aan he [...]
Danny - 12/09/2009 - Score: 77% (794) - Hits: 342.917
Bin Laden Waarom heeft osama een ijzeren onder broek aan? voor kruisraketten
Danny - 01/01/2007 - Score: 71% (7) - Hits: 24.500
Chauffeur Een vrouw wil gaan winkelen in de stad en vraagt aan haar man: "Ach, kan jij me even brengen?" De echtgenoot: "Dat niet, maar hoe zou jij het vinden om je in een lange wagen met chauffeur te laten brengen?" Vrouw: "Oh schat, dat lijkt me geweldig!" Man: "Nou, dan moet je de bus nemen!"
Danny - 27/02/2013 - Score: 83% (6) - Hits: 32.452