Logo
» Start » Moppen » Personen » Zotten

Moppen - Personen : ZOTTEN

 • Twee landlopers waren op een stuk bouwgrond. De ene legde zich neer om te slapen. Zijn hoofd rustte op een rioolbuis. 'Maar is dat niet te hard onder je hoofd?' vroeg de andere. 'Welnee', antwoordde de eerste, 'ik heb er heel veel stro in gestopt.'
 • Twee oenen staan onder de douche.
  Vraagt de een: Waarom heb jij je paraplu opgestoken?
  Omdat ik mijn handdoek ben vergeten, antwoordt de ander.
 • In het circus wordt het wilde dierennummer gedaan door een aantrekkelijke goed geproportioneerde jonge vrouw, slechts gekleed in een minuscuul strak tijgervelletje. Deze dompteuse kan met haar zweepje de leeuwen de mooiste kunstjes laten doen. Aan het eind van de voorstelling krijgt ze een staande ovatie. Vervolgens stuurt ze alle leeuwen de kooi uit behalve het grootste mannetje. Het publiek gaat weer zitten. Ze werpt haar zweepje weg, loopt naar de leeuw en opent de enorme muil. Vervolgens trekt ze haar tijgervelletje opzij, legt een van haar mooie borsten in de muil van de leeuw en steekt beide armen omhoog. Het publiek houdt de adem in; stel je voor dat de leeuw schrikt. Na enige tijd stopt ze haar borst weer in haar kledingstuk en krijgt wederom een staande ovatie, nu nog luider en langer. Na het applaus neemt ze de microfoon en vraagt aan het publiek of er iemand is die deze stunt ook zou willen doen. Iedereen gaat zwijgend zitten en kijkt vragend zijn buren aan. Na enige tijd is er wat gestommel boven op de tribune en komt er een oud kaal mannetje met een stok moeizaam naar beneden gelopen. Eenmaal beneden in de kooi vraagt zij hem lachend of hij de vraag wel gehoord heeft. "Jazeker," zegt hij, "ik wil het graag proberen maar ik weet niet of ik mijn mond zo ver open krijg."
 • Twee Belgen zijn doende een lang touw uit het water te trekken. Er komt maar geen eind aan. Zegt die ene Belg: 'De ? of andere sukkel zal het eind er toch niet hebben afgesneden?'
 • Er komen twee mannen in de woestijn elkaar tegen. De ene draagt een telefooncel op zijn rug, de ander een telefoonpaal. Vraagt de een: "Waarom draag hij een telefooncel op je rug?" Zegt de ander: "Als er dan leeuwen komen, ga ik in de telefooncel staan, dan ben ik veilig. Maar waarom draag jij een telefoonpaal op je rug?" Zegt de man: "Als er dan leeuwen komen, gooi ik 'm weg: dan kan ik harder lopen."
 • Een journalist heeft een interview met de directeur van een psychiatrische inrichting.
  Journalist: "En hoe bepaalt u nu of iemand opgenomen moet worden?" Directeur: " We sturen de persoon naar de badkamer, waar een vol bad staat."
  Journalist: "Oh? En dan?" Directeur: "Dan geven we de persoon een theelepeltje, een pollepel en een emmer. Vervolgens vragen we de persoon zo snel mogelijk het bad leeg te maken."
  Journalist: "Aha, ik begrijp het. Een normaal persoon gebruikt natuurlijk de emmer, want daar kan het meeste water in."
  Directeur: "Nou nee, een normaal persoon trekt de stop er uit...."
 • Een belg komt een supermarkt binnen. Vraagt ie aan aan de man achter de kassa:"Heb je nog een paar moppen". "Ja ik ken nog een raadsel,"zegt die vent. "Het is niet m'n broer, maar het is wel de zoon van mijn vader. Wie is het?" dus die belg zo nadenken en zegt:"ik weet het niet, wie is het dan"? dat ben ik zelf natuurlijk,"zegt die man. dus die belg met een goede mop naar zijn vrienden. Hij zegt zo: "het is niet m'n broer maar het is wel de zoon van mijn vader, wie is het"? dus zijn vrienden nadenken, maar die weten het ook niet. Zegt de belg: "die kerel van de supermarkt natuurlijk".
 • Sukkel en Ruzie spelen verstoppertje.Ruzie is hem .Sukkel ziet een politieauto staan en verstopt zich daarin.De agenten vragen:hoe heet jij??Sukkel antwoord Sukkel.zo praat je niet tegen mij zoek je ruzie??Waarop Sukkel antwoord: nee Ruzie zoekt mij
 • Lopen twee gekken door de woenstijn. De ene met een boomstam de andere met een telefooncel. Zegt de gek met de boomstam: `Waarom heb jij een telefooncel bij je?` Antwoord hij: `Nou, dat zal ik je vertellen... wanneer er nu een zandstorm komt dan zet ik die telefooncel neer en ga ik daar veilig inzitten. Maar vertel eens... waarom heb jij eigenlijk een boomstam bij je?` Antwoord die andere gek: `Nou, wanneer er een zandstorm komt gooi ik deze boomstam weg, dan kan ik veel harder rennen!`
 • Twee zotten gaan wandelen en komen langs de kerk. De ene zegt : " zie jij daarboven op de kerktoren diene haan niet zitten ?" De andere : " ik zien er just de kloten van ". De ene : " dan zie jij beter dan ik."
 • Twee gekken hebben elk een paard gekocht en plaatsen ze in dezelfde stallen. Zegt de ene gek tegen de ander : "Hoe weten we nu welk paard van jou en welk paard van mij is?" "Wel," zegt de ander "ik zal een oor van mijn paard afknippen." Maar 's nachts bij een ruzie tussen de twee paarden bijt het ene paard bij het ander ook een oor af. Nu besluiten de gekken bij het ene paard de staart af te knippen. Bij een nieuwe ruzie tussen de paarden wordt echter de staart van het ander paard afgebeten, nu zijn ze weer niet uit elkaar te houden. "Nu zie ik nog maar een oplossing!" roept de ene gek wanhopig. "Jij neemt het zwarte paard en ik neem het witte wel."
 • Een Schot zag een vriend en landgenoot in een splinternieuwe slee van een wagen rondrijden en vroeg hem hoe hij aan dat voertuig kwam. En de vriend vertelde: "Dat is zo gegaan. Ik stond bij de snelweg te liften, toen er een meisje langs kwam, in deze auto, en die nam me mee. Toen we een poosje hadden gereden, draaide ze ineens een landweggetje op. Ze trok al haar kleren uit en vroeg me smekend: 'Neem wat je wilt!' Nou, toen heb ik haar wagen genomen." De andere Schot wierp een lange blik op de auto en zei toen: "Je hebt groot gelijk. Wat had jij nou met dameskleren moeten beginnnen!"
 • Er zaten eens 3 zotten in een vliegtuig vraagt de ene zot tegen een andere durf jij een steen naar beneden gooien de zot zegt ja en gooit een steen naar beneden beneden staat er iemand te wenen ze vragen wat er scheelt en de persoon antwoord dat hij een steen op zijn hoofd heeft gekregen dan vraagt een zot tegen een andere zot durf jij een duimspijker naar beneden gooien de zot gooit een duimspijker naar beneden beneden staat weer iemand te huilen omdat hij in een duimspijker heeft gelopen en ten slotte vragen ze aan de derde zot durf jij een bom naar beneden gooien de zot gooit een bom naar beneden beneden staat iemand te lachen ze vragen wat er scheelt een de persoon antwoord ik heb een scheet gelaten en ze is achter mij ontploft.
 • Twee mannen, Jean en Pol, die al een paar jaar in een gekkenhuis verblijven, komen in aanmerking voor vervroegde vrijlating. De directeur van de instelling laat de twee naar zijn kantoor komen voor een kort gesprekje. Jean mag als eerste binnen terwijl Pol in de gang zijn beurt gaat afwachten. "Ga zitten, Jean," zegt de directeur Hij legt Jean uit dat hij voor vrijlating in aanmerking komt maar dat hij eerst nog een paar eenvoudige testjes moet doen. "Hoeveel is 4 + 2?" vraagt de directeur. Jean onmiddellijk: "6!" "Hoeveel is 8 x 4?" gaat de directeur verder. "32!" antwoordt Jean resoluut. "Goed zo," zegt de directeur. "Nu iets anders... doe het licht eens uit!". Jean knipt het licht uit en het is onmiddellijk pikdonker in de kamer. De directeur neemt een zaklamp uit zijn la, knipt ze aan, schijnt dan recht naar de muur en vraagt: "Ga eens op de straal van die zaklamp zitten Jean!" Jean schiet in de lach en zegt: "Vroeger zou u dat gelukt zijn, maar nu ben ik véél slimmer hoor!" Ze praten nog wat verder en uiteindelijk tekent de directeur de nodige papieren voor de vrijlating. "Proficiat Jean, je mag beschikken en zeg maar tegen je vriend Pol dat hij binnen mag komen." Dolblij sluit Jean de deur achter zich en hij vertelt Pol dat hij naar binnen mag, waarop hij nog snel fluistert: "Vooral niet op de straal van die zaklamp gaan zitten hè!" "Waarom niet?" vraagt Pol. Jean: "Ben je gek?! Als hij ze uitknipt lig je met je kloten op de grond!"
 • Er waren eens 2 zotten en die 2 zotten hadden een bijverdienste en dat was kranten rond brengen. Op een dag regende het zo hard dat de éne tegen de andere zei: "Ik ga vandaag geen kranten rond brengen hoor, anders ben ik morgen doodziek!" En de ander dacht hetzelfde. "We spreken vanavond af in ons stamcafé." zei de ander en ze vertrokken. s´Avonds zat één van de 2 al een half uur op de ander te wachten totdat hij binnenkwam. Deze was door en doornat, dus vroeg zijn vriend: "Waar heb jij gezeten!" Waarop de ander zei: "Ik heb tegen al onze klanten gezegd, dat we vandaag géén kranten rondbrengen."
 • Een jongen probeert luidkeels zijn kranten te verkopen. Hij roept: Grote oplichterij gesignaleerd al 472 slachtoffers! Een man die voorbij komt koopt een krant en komt na een tijdje er achter, dat de krant al 3 weken oud is.
  Hij gaat terug naar de jongen om zich te beklagen. Maar dan hoort hij de jongen roepen: Grote oplichterij gesignaleerd al 473 slachtoffers!
 • Twee kerels lopen in de supermarkt wat rond. Een daarvan zegt: Ik ga naar huis ik vindt hier toch niks. De andere loopt nog wat rond,koopt iets en gaat ook door. De volgende dag belt de ene (die iets gekocht heeft) naar de andere.En hij vraagt of hij niet eens wilt komen want hij krijgt de puzzel niet ineen die hij gekocht heeft. de ene zegt wat staat er op de doos? ja; antwoordt hij een grote haan gelijk die haan van de cornflakes.Zegt de ene terug "zoek dan de kleuren bijeen.antwoordt de anderen:Dat is het hem juist er zijn geen kleuren! wacht zegt de ene ik kom eens af. Als hij binnenkomt vraagt hij waar de puzzel ligt. waarop de andere antwoordt :op de keukentafel. de ene gaat er naar toe en roept : doe de cornflakes in de doos en we spreken er niet meer over.
 • Sherlock Holmes en zij assistent dr. Watson zitten op een camping. Zegt Sherlock ineens: "Kijk eens naar boven en zeg me wat ziet. Redeneer, formuleer en concludeer!". Dus dr. Watson kijkt omhoog en zegt: "Het is een donkere nacht met miljarden sterren om miljoenen kilometers afstand.Er zijn miljoenen planeten. Dus ik concludeer hier uit dat er ergens nog een planeet is zoals die van ons, met mensen!". "Nee,"zegt Sherlock "De tent is gestolen!"
 • de baas van het gekkenhuis haalt 3 gekken bij hem. hij roept de eerste bij hem in de kamer en zegt: als gij door die deur geraakt zonder ze open te doen zij ge vrij. de gek probeert door het sleutelgat te kruipen maar tevergeefs. dan roept de baas de tweede gek bij hem en vraagt hetzelfde. ook de tweede probeert door het sleutelgat. dan roept de baas de derde zot bij hem en vraagt terug hetzelfde. de zot zegt: maar meneer, da is onmogelijk. de baas: eindelijk....en waarom kan da niet? de zot: awel, de sleutel steekt nog op het sleutelgat!!!
 • Er loopt een gek in het gekkenhuis te wandelen met een tandenborstel aan een koordje. Dan komt de directeur voorbij en hij zegt: ''dag Maurice, met uw hondje op wandel?'' zegt Maurice:''Maar allez meneer de directeur u ziet toch dat dit een tandenborstel is. De directeur gaat weg en denkt:'' die zot gaat erop voorruit'' Eens Maurice om de hoek is, zegt hij tegen de tandenborstel:'' héhé Fifi, ze denken dat ge een tandenborstel zijt''
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 59.430 - Score: 62% (60)

Willekeurige items uit MOPPEN

Groenten Moeder tomaat en haar zoontje willen de straat oversteken. "Vlug tomatteke, want daar komt een vrachtwagen aan!" Ze steken over maar worden toch overreden. "Ja", zucht moeder tomaat."Kom ketchupke, we gaan terug naar huis!"
Danny - 01/01/2007 - Score: 76% (93) - Hits: 35.622
Voeding - Et Piet had een nieuwe baan bij een banketbakker. Maar al snel ontdekte de bakker dat Piet veel van de gebakjes uit de winkel zat te snoepen. Toen hij Piet daar op aansprak, antwoordde deze: "Maar dat hadden we toch ook afgesproken.... twee maanden proeftijd!"
Danny - 26/02/2014 - Score: 58% (24) - Hits: 41.291
Ambtenaren Weet je waarom 21 maart is uitgeroepen tot de dag van de ambtenaar? Op 21 maart is de winterslaap voorbij en begint de voorjaarsmoeheid.
Danny - 27/03/2016 - Score: 77% (22) - Hits: 100.315
Schoonmoeder Waarom toch altijd die negatieve moppen over schoonmoeders. Die van mij is een engel. Jaren in de zorg gewerkt waarbij ze alles gaf. In haar vrije tijd collecteerde ze voor goede doelen. En ze zou haar laatste hemd weg geven aan een vreemde. Het enige minpuntje is misschien dat haar dochter een gebroed van satan is, die de ziel van een man kan opzu [...]
Danny - 29/01/2015 - Score: 72% (69) - Hits: 204.540
Kledij Een kantoormedewerker vraagt aan zijn vrouwelijke collega: "Goh, leuk truitje. Van kamelenstof gemaakt misschien? Zij: "Hoezo?" "Nou, ik dacht vanwege die ... twee bulten..." ff stil ..... Zij: "Mmmm en die leren jas van jou dan, die is zeker van varkensleer..." Hij : "Hoezo ?" "de kop zit d'r nog aan!"
Danny - 27/11/2011 - Score: 70% (21) - Hits: 24.862