Logo
» Start » Moppen » Verkeer » Vliegen

Moppen - Verkeer : VLIEGEN

 • In de vlieghaven van Montreal stijgt een Jumbo Jet op naar Frankrijk. De hoofdpiloot neemt de micro en zegt : "Ik verwelkom iedereen aan boord voor de vlucht naar het vliegplein Charles De Gaulle in Parijs. De vlucht zal verlopen zonder incidenten en ik raad de passagiers aan om na de film even de ogen te sluiten om....." Plots wordt de verbinding enkele seconden verbroken en dan horen de passagiers een verschrikkelijke gil en de kapitein die roept : "Oei oei oei !!!! Oh mijn God ! " Daarna is alles stil. De passagiers bekijken elkaar angstig. De hostessen lopen heen en weer. Nochtans blijft het vliegtuig op dezelfde hoogte. Plots horen ze gekraak in de micro en ze horen terug de kapitein. "Dames en Heren, mijn oprechte verontschuldigingen. Maar een hostess heeft een tas kokende koffie op mijn schoot laten vallen. Je moest de voorkant van mijn broek eens zien !" "Dat is niks !", schreeuwt een passagier. "Je moet die van mij langs achter eens zien !!!"
 • Stewardess in vliegtuig vraagt aan passagier: "Wilt u wat eten?" Passagier vraagt: "Uit wat kan ik kiezen?" Stewardess: "Uit ja of nee".
 • Mededeling In een vliegtuig:
  "Dit is uw gezagvoerder, ik heet u welkom op deze vlucht. We vliegen momenteel op 34000 voet, boven de Atlantische Oceaan. Als u uit het raam kijkt aan uw linkerzijde, dan ziet u dat beide motoren
  daar in brand staan. Als u uit het raam kijkt aan uw rechterzijde, dan ziet u dat de rechtervleugel er is afgebroken. Als u naar beneden kijkt, dan ziet u de Atlantische Oceaan, en een klein bootje met 3
  mensen erin. Dat ben ik, de co-piloot en één van de stewardessen. Dit is een opgenomen boodschap, prettige vlucht."
 • De nieuwe stewardes is een dom blondje. Aangekomen in New York leidt de gezagsvoerder haar rond. Uiteindelijk laat hij haar het hotel zien en zegt dat ze de volgende dag om negen uur op het vliegveld moet zijn, omdat ze dan weer terugvliegen. Maar de volgende dag is ze er niet. De gezagsvoerder gaat naar haar hotelkamer en daar vindt hij haar, huilend. 'Waarom huil je?' vraagt hij. 'Ik kan mijn kamer niet uit.' antwoordt ze. 'Hoezo niet?' 'Nou,' zegt ze, 'er zijn drie deuren: eentje gaat naar de wc, eentje naar de badkamer, en op de derde hangt een bordje "niet storen".
 • De oorzaak van de vliegtuigramp op Schiphol is bekend! De piloot had één Nederlandse les gemist: Ik land / Jij land / Wei land...
 • Ik ken een air-hostess die verliefd is geworden op de automatische piloot.
 • Louis heeft de eerste prijs gewonnen met de tombola van de fanfare. Een rondvlucht met een F16 van de luchtmacht. Louis biedt zich aan op Kleine Brogel om zijn prijs in ontvangst te nemen.
  Piloot : " Trek dit drukpak aan en zet u achteraan, ik zal de intercom van uw helm aanzetten zodat je altijd met mij kunt converseren indien je iets wil zeggen " Weg zijn ze en de piloot beslist om een kleine demonstratie te geven en stijgt bijna verticaal op.
  Louis : " Da haddek gepeist! " Piloot hoort dit maar vliegt verder met een enorme bocht naar links.
  Louis : " Da haddek gepeist! " Piloot hoort dit ook maar vliegt verder en doet een enorme bocht naar rechts.
  Louis : " Da haddek gepeist! " Piloot vindt dit toch raar maar geeft als grote finale een driedubbele looping ten beste voor Louis.
  Louis : " Da haddek nie gepeist "
  Eens op de grond vraagt de piloot aan Louis waarom hijdriemaal zei "Da haddek gepeist " en op het laatste " Da haddek nie gepeist
  "Awel "zegt Louis :" Dakik in mijn broek ging schijten da hadek gepeist mor dat het in mijn oren ging lopen haddek nie gepeist!!! "
 • Twee niet al te snuggere Amerikaanse jagers huren een piloot in om hen naar het noorden te vliegen om op herten te jagen. Ze hadden nogal veel succes en legden zes herten neer. De piloot kwam, zoals afgesproken, hun terug oppikken. Ze begonnen hun spullen in het vliegtuig te laden. De piloot had wel bezwaren "Dit toestel kan enkel jullie, jullie spullen en vier herten vervoeren, de andere twee zullen jullie moeten achterlaten.". De jagers begonnen te discussiëren, vorig jaar hadden ze ook zes herten geschoten en de piloot had toegestaan van ze allemaal mee te nemen. Dit vliegtuig was van het zelfde type met dezelfde capaciteit. De piloot was overtuigd en liet alle herten in het vliegtuig proppen. Toen ze probeerden op te stijgen kreeg het vliegtuigje niet genoeg hoogte en crashte neer. De jagers kropen uit het wrak. De ene jager vroeg aan de andere "Weet jij waar we zijn ??". "Ja, ik denk wel dat ik het weet", zegt de andere. "Dit is ongeveer dezelfde plaats waar we vorig jaar crashten".
 • er zweeft een zweefvliegtuig tussen Nederland en België
  en hij stort neer! Waar ligt de motor?
  nergens want een zweefvliegtuig heeft geen motor
 • Op de plek waar een vliegtuig is neergestort, zit de enige overlevende van de ramp tegen een boom te kauwen op een mensenbot. Op het moment dat hij het bot op een grote berg beenderen gooit, merkt hij opeens dat er een reddingsteam naar hem toe komt. "God zij dank!" roept hij blij "ik ben gered!" Het reddingsteam blijft onbeweeglijk staan als ze de berg met menselijke botten zien liggen naast de eenzame man. Het is wel duidelijk dat hij zijn kameraden heeft opgegeten. De overlevende zag de afschuw in de ogen van zijn redders en laat van schaamte zijn hoofd hangen. "Jullie kunnen mij hiervoor niet veroordelen," zegt hij "ik MOEST overleven. Is het verkeerd om te willen leven?" De leider van het reddingsteam stapt naar hem toe terwijl hij vol ongeloof zijn hoofd schudt. "Natuurlijk nemen we het jou niet kwalijk om wat je moest doen om te overleven," zegt de leider "maar, mijn god, jouw vliegtuig is eergisteren neergestort!"
 • Een helikopterpiloot moet vliegexamen doen. De examinator zegt: "Ik stel jouw drie vragen, als je ze alle drie goed hebt ben je geslaagd." De helikopter stijgt op. De examinator wijst naar een meter en vraagt aan de piloot: "Wat is dit voor meter?" De piloot antwoordt: "De benzinemeter." Dat is correct. De examinator wijst naar een andere meter en vraagt: "Wat is dit voor meter? De piloot antwoordt: "De hoogtemeter." En nu de laatste vraag: "Wat is dat ding boven ons, wat ronddraait?" De piloot antwoordt: "Dat is de airco." De examinator schudt met hoofd en zegt: "Helaas, dat is niet goed." De piloot zegt: "Nee? Moet u eens zien hoe benauwd u het krijgt, als ik dat ding uitzet!!!"
 • Op een kille dag in het putje van de winter stopt een vrachtwagen aan een rood licht. Achter deze wagen rijdt een dom blondje. Zij stopt op haar beurt, stapt uit, klopt op de deur van de vrachtwagen en roept: 'Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!' De vrachtwagenbestuurder wil wel antwoorden, maar net op dat moment wordt het licht groen en rijdt hij door. Aan het volgende licht begint het blondje opnieuw met het hele gedoe. Maar ook deze keer vertrekt de camioneur, zonder zelfs te letten op het domme blondje. Hij heeft echter geen geluk, want ook de volgende lichten staan op rood. Het blondje, ondertussen behoorlijk op haar tenen getrapt, stapt opnieuw uit, gaat voor de camion staan en roept heel luid: 'Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!' Waarop de man ge?nerveerd zijn raampje opent en tegen het blondje roept: 'Mevrouw, ik ben Eric en ik strooi zout...'
 • Er vliegt een vliegtuig boven de oceaan. De piloot meldt de passagiers dat ze een crash gaan maken. De piloot zegt: "De deze laatste tien minuten wat je altijd al had willen doen want je doet het waarschijnlijk nooit meer!" Springt er een vrouw op en trekt al haar kleren uit. Zegt ze: "Welke man laat me nog een keer voelen hoe het is om een vrouw te zijn?" Staat er een vent op die zijn T-shirt uitrekt en zegt: "Hier, strijken maar!"
 • Twee mussen zitten op een tak, als er een straaljager overvliegt.
  Zegt de ?ne tegen de andere: "Nou, die kan gillen!"
  Zegt de andere mus: "Ja, wat zou jij doen als je staart in de brand stond?"
 • Ik stond vorige week op Schiphol met drie koffers bij de incheck balie:
  "Deze koffer moet naar Milaan, deze naar Barcelona en de laatste moet in Moskou zijn!" Baliemedewerkster: "Maar meneer, dat kan helemaal niet!"
  "Jawel, dat hebben jullie de vorige keer ook met mijn koffers gedaan!!!"
 • er is een vliegtuig neergestort op een kerkhof !
  er zijn al 849 doden gevonden
 • Een drukke Ryanair vlucht was geannuleerd. E?n enkele hostess was bezig met het herboeken van een lange rij passagiers. Plotseling duwt een boze passagier zich zijn weg naar haar desk. Hij kletst zijn ticket op de desk en zegt, "Ik MOET op deze vlucht zitten en het moet eerste klas zijn." De hostess antwoordt, "Sorry meneer, ik zal u met veel plezier helpen, maar ik moet eerst deze mensen helpen, dus als u achteraan wil aanschuiven dan zal ik u straks met veel plezier helpen." De passagier was niet onder de indruk. Hij vroeg zeer luid, zodat de andere passagiers achter hem, hem konden horen, "HEBT U ER ENIG IDEE VAN WIE IK BEN?" Zonder aarzelen nam de hostess glimlachend haar intercom microfoon : "Mag ik uw aandacht alstublieft," weergalmende haar stem door de volledige vertrekhal, "we hebben een passagier aan Gate 14 DIE NIET WEET WIE HIJ IS. Als iemand hem kan helpen om zijn identiteit terug te vinden, gelieve naar Gate 14 te komen." Terwijl de mensen in de rij achter hem hysterisch begonnen te lachen, liep de man hoogrood op, staarde naar de hostess en riep "FUCK YOU!!!" Zonder verpinken, lachte ze en zei, "Het spijt me, meneer, maar daar moet je ook voor aanschuiven..."
 • Een toestel van de Belgische luchtvaart maatschappij Sabena wil gaan landen op Schiphol. De piloot en zijn co-piloot zetten de daling in en zien beneden hun de landingsbaan al verschijnen. De piloot laat de wielen zakken en zet het toestel op de grond. Om tot stilstaan te kunnen komen gaan de twee vol in de remmen. Ze remmen, remmen, remmen; de rook schiet van de blokkerende banden. Vlak voor het einde van de baan staat het toestel stil. Met zweet op hun voorhoofd kijken de piloten elkaar aan. Zegt de een tegen de ander: "Awel zulle, wat een korte baan van die Hollanders". Zegt de co-piloot terwijl hij opzij kijkt:"Zeker en vast, maar wat is 't ie breed zeg!!!"
 • American Airlanes zoeken piloten om de bedienden rechtstreeks op kantoor te brengen
 • Waarom zal ik later altijd met American Airlines naar mijn werk gaan ?
  het zet je direct af in je bureau
 • Nu een knalfeest in het World Trade Center met Dj Arafat en Mc.Bin laden.Dus vlieg naar binnen.Support American Airlines
 • Wat is het verschil tussen piloten van Bin Laden en Sabena?
  De piloten van Bin Laden vliegen binnen,die van Sabena buiten!!
Vind ik leuk!Vind ik niet leuk!Commentaar versturenDefecte link melden
Hits: 42.498 - Score: 71% (9)

Willekeurige items uit MOPPEN

Zotten Twee landlopers waren op een stuk bouwgrond. De ene legde zich neer om te slapen. Zijn hoofd rustte op een rioolbuis. 'Maar is dat niet te hard onder je hoofd?' vroeg de andere. 'Welnee', antwoordde de eerste, 'ik heb er heel veel stro in gestopt.'
Danny - 11/03/2014 - Score: 62% (60) - Hits: 59.458
Vegetariërs Een kok plukt een kip en stopt ze in de pan, maar hij vergeet het vuur onder de pan aan te steken. Na een kwartier komt de kip naar de kok gewandeld en zegt boos: 'Zeg, ofwel geef je mij mijn veren terug ofwel je steek het vuur aan. Ik bevries van de kou!'
Danny - 01/01/2007 - Score: 34% (230) - Hits: 47.037
Toppunten Wat is het toppunt van snelheid? Als je tweede vrouw zo snel bij je wegloopt dat ze de eerste nog inhaalt.
Danny - 07/07/2009 - Score: 72% (200) - Hits: 187.142
Wetenschap Aan alle geleerde bollen of diegenen die het denken te zijn. In een vliegtuig zit een man naast een blond jong meisje, dat juist een boek open doet en wil beginnen te lezen. Zegt die man tegen haar: 'Ik heb eens gelezen dat een gesprek of een discussie met een mede-passagier de tijd beter doet omgaan.' 'O' antwoordt zij, 'en waarover zou u het will [...]
Danny - 10/01/2014 - Score: 48% (99) - Hits: 33.996
Verjaardag Max is honderd jaar gewordenen zijn familie heeft een feestelijke dag gepland: naar de dierentuin, naar het pretpark, langs de burgemeester...... De dag eindigt met een chic diner.Vraagt zijn dochter:"En pa,wat vond je nou het leukste aan deze dag?" zegt Max:"Die bordjes langs de weg met:"Max 100"!
Danny - 01/01/2007 - Score: 66% (104) - Hits: 35.414