Logo
» Start » Onderdelen

De onderdelen van LachJeKrom.com

FilmpjesEen ruime collectie aan ongelooflijk grappige en hilarische video fragmenten. Onstaan uit bedoelde of onbedoelde momenten en/of blunders. Van de medemensen evenwel als van onze geliefde dieren. En ook niet te vergeten de meest komische publiciteitsadvertenties.
Grappig, Reclame, Muziek- en filmclips, Videodinges, Verborgen camera, Ongelukjes - Fails, Dieren, Parodie - Satire, Mooie beelden, Ongelooflijk, Dom dommer domst, Goocheltruks, Sport, Schattig, Handige truuks, Verkeer - Auto's,
PowerpointPrachtige powerpoint presentaties die samengesteld uit veel leuke en/of prachtige dia's samen een ongelooflijk mooie samengestelde voorstelling vormen waar je je vingers van zal aflikken. Geen powerpoint? Je kan ze toch bekijken met de gratis Powerpoint Viewer.
Grappig, Dingen des levens, Mooie plaatjes, Verhalen en moppen, Dierenmanieren, Levenswijsheden, Ongelukjes en pech, Technologie,
MoppenWat is een mop? Een klein tekstje bestaande uit enkele lijnen met een zeer grappige pointe op het einde. Maar ook de manier en de emotie waarmee je de mop vertelt brengt ook toe bij tot de hilariteit na het (niet) begrijpen van de mop. Dus lees er maar een paar en probeer ermee te scoren bij je vrienden.
Personen, Allerlei, Computers, Evenementen, Bekende personen, Taal, Regio's, Verkeer, Overheid, Sport,
TekstenMoppen die langer zijn dan enkele lijnen of lijstjes van allerlei zijn samengebracht in de afdeling Grappige Teksten. Waar je veel kleine verhaaltjes, taalkunstjes, lijsten met leuke inhoud, ... kan vinden. Dit zijn typisch de dingen die het meest via e-mail verspreid worden.
Dag uit het leven, Taal en woordenschat, Lijstjes, Verhaaltjes, Het dialect, Spreuken en gezegden, Brieven, Computers, Ziekte en gezondheid, Gedichten, Mannen en/of vrouwen, Werken, Onderwijs, Gebruiksaanwijzingen, Andere,
CartoonsIn de cartooncollectie van LachJeKrom zijn er een grote collectie aan prachtige en leuke foto's of getekende creaties te vinden. Deze zijn veelal genomen of onstaan op een moment van zwakte om je lach in te houden.
Bekende personen, Gezichtsbedrog, Persoontypes, Kunstwerken, Allerlei, Dieren, Technologie, Verkeer, Computers, Evenementen, Overheid, Vrije tijd,
InteractiefHier rekenen we op jou. Jij moet meedoen aan de testjes, de verhaaltjes aanvullen, de velden invullen. Wij zorgen wel voor de rest en je zal zeker plat liggen van het lachen. (Of krom)
Interactief,
ToffelinksEen grote collectie aan links naar andere websites die iets uniek of speciaals te bieden hebben. Dingen die je nergens anders vindt en met stip aan te raden zijn als je je wilt vermaken.
Dialect, Nederlandstalig, Ontspanning, Engelstalig, Andere,
LachKaartenE-cards zijn kaartjes die je via email verzend om een speciale reden. Bij ons worden ze meestal zonder echte reden gestuurd omdat ze zelf voor zeer hilarische en lachwekkende momenten veroorzaken!